Att visa ett vackert ställe och så ett läkarbesök igen.

Vi var ju på en liten utflykt i helgen. Ett stenkast bort men där jag aldrig varit.

Rödhällorna i Nora.

Tänk, att även fast jag bott här hela mitt liv så finns det så många platser att upptäcka i vårt vackra Höga Kusten! Man behöver inte alls åka iväg långt för att det ska kännas som ett litet äventyr med ny vacker natur.

Ville visa denna härliga plats för er och samtidigt ta upp igen hur fin september vi har! Gårdagen var ju som vilken sommardag som hellst, t-shirtväder liksom.

Idag har jag också varit ledig från bort-jobb. Men barnen kördes till föris och jag hade en bokad tid till läkaren igen. De här bihålorna, ja de vill inte ge med sig! Blir smått galen, det täppta har inte släppt på fyra månader, har ont till och från och ja, allmänt inte-bra.

En spolning provades, igen. Nu ”sköt” han i kanylen så den gick in i alla fall men det gjorde så djuriskt ont när han provade att skölja att vi var tvungen att avsluta. Så en operation är inbokad nu (men blir ju typ i december..) och hem med kortisonspray. Så förhoppningsvis blir det inte värre i alla fall innan op.

Lite drygt känns det ju, att det blir operation och grejs men alltså, jag är så less detta nu att gör vad som hellst bara det blir bra!

Jag unnade mig en lite sväng på stan, några småärenden och så en fika, helt själv innan jag åkte hem till gården igen.

Hoppade från jeans och blus till Revolutionrace-byxan och fleece och grejade på ute. Körde balar till kossorna och sådär innan jag hämtade kids, lite tidigare än schemat.

Och nu kväller. Barnen sover, jag känner migrätt bra till mods ändå, att jag tagit tag i detta bihåleproblem och det finns en plan. Nu ska jag koka lite te och titta på Mia Skäringers nya program Kroppshets, det verkar vara något väldigt bra. Kvällstips kanske?

Trevlig kväll!

 

 

2 reaktioner till “Att visa ett vackert ställe och så ett läkarbesök igen.

  1. Jobbigt att det inte ger med sig och operation känns ju inge vidare.
    Du känner ingen homeopat? Kanske kan något sånt hjälpa 😊
    Håller tummarna.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.