Ledig? Nope

Ja vart ska man börja. Ledig dag? Nope. Var ombytt och klar att åka på gymmet. Skulle ner och låna bilen. Kommer ner till en trasig vattenledning och frusen skit i kulverten. Blev en snabb resa fram och tillbaka på Vallen men inte på gymmet utan på Järnis för att kunna laga ledningen. Hem igen och byta om till skitkläder. Stoora högar framför kulverten (igen) och det far inte iväg ut till brunn från kulverten…småskrapor som har lossnat och stenfruset! Bar hinkvis med varmvatten och höll tummarna och väntate nån timme (det var ju nästan plusgrader ute!) men förgäves. Ringde Bholin, slambilen, som fick komma och försöka spola upp stoppen. Inte det lättaste men till slut så! Men då var det så mycket vatten i kulverten att tryckaren bara tryckte vattnet fram och tillbaka, skiten kom inte med…åååh! Hungrig, less…Tur pappa var med och kunde hjälpa (hej erfarenhet!) så tillslut efter att ha skottat ner massor med tjockare fruset så började det röra på sig! Tog traktorn för att skotta ut den värsta skiten, eller skotta i skopan och efter ännu någon timme har vi fått igång skrapor som går. Alltså ni fattar inte hur mycket korna skiter på en dag! Heelt sjukt, jag ska börja avla fram att kor kan bli rumsrena!

Klockan är alltså tjugo i nio, dööhungriga. Ceasars har öppet till nio…Vi skyndar oss! Den hamburgaren/pizzan satt suveränt ska ni veta laugh Och jag fick ju mig ett fyspass även idag även fast jag inte hann med gymmet wink

Nu är det bums i säng! Ska ner om några timmar igen…Vågar knappt titta om det funkar som det ska…Hoppas kan man alltid!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.