Hemmautflykt och lite nervöst.

Den där datorn håller på att ge ull totalt alltså. Fick in bilder i söndags (vilket tog sin lilla tid) men igår helt omöjligt att ens komma in på datorn! Virus? Vet inte vad man gör. Att lämna in den kostar väl skjortan…

Men igår var en rätt vanlig dag. Och efter de dagliga bestyren och hämtning av Lilla P så fick vi på en liten utflykt. Även pappan med en arm kunde hänka på. Inget märkvärdigt, en tur på andra sidan vägen på hygget. Promenerande över stock och sten och vid lämplig plats slog vi oss ned med varm choklad och en liten ostmacka. Typ 200m från gården, men det behövs inte mer än så. En mysig utflykt med hela familjen innan mörkret föll.

IMG_20171106_153145_913

Och idag något spännande. Det ska slås. Mamman ska slå allt korn vi har! Då det är stört omöjligt att tröska på denna blöta mark så slår vi ner och balar allt som det är. För oss är det halmen, strömedlet som är mest värdefullt ändå så vi bara måste ta reda på det!

Nervös är jag men samtidigt ska det bli roligt. Hoppas på att jag klarar mig från fastkörning åtminstone!

Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.