Fråga om råd?

Jag saknar att inte kunna skriva här ifrån datorn. Men jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med vår. Den är så seg att den knappt går att starta. Den är några år men ingen gammhärk ändå. Bara att köpa ny? Någon datakunnig som kan ge råd?

Gårdagen var en himla mysig dag. Det firades pappor såklart.

DSC_2401

Bland annat med fika på Cafét här inne i vår lilla bygd för pappa C, pappa/morfar och så gammelmorfar. Gott och trevligt!

Nu sitter jag här i ett helt tyst hus för mig själv med en kaffekopp. Lilla P är lämnad på Järnsta och pappan har åkt iväg en sväng. Lillsnoffsan snusar gott i vagnen och ska ta mig ut. Greja lite på gården tänkte jag. Solen försöker börjar spricka fram mellan molnen så det lockar lite i flera kallgrader.

Ha en fin dag denna måndag!

 

4 reaktioner till “Fråga om råd?

 1. Jag är absolut ingen expert på datorer men har intresse överlag på tekniska saker. Brukar kunna lösa det mesta. Mitt råd till dig vad gäller din dator är att göra en systemåterställning. Har du också problem att ladda över dina bilder från t.ex kameran eller telefon till datorn , så råder jag dig till att använda minneskortläsare (om du har det) istället för att använda usb-kabeln. Lycka till och hör av dig till mig om du behöver hjälp eller fråga något 🙂

  Gilla

  1. Hej! Tack för tips! Men till kruxet hör att vi inte ens kan starta upp datorn nu 😕 Den startar och lever men orkar inte komma in på startsidan! Har fått tips om en kille i närheten som kanske kan titta på den annars blir det nog att lämna in den på typ elgiganten eller så. Men då vet jag du är en fena på detta så man kanske kan komma med någon datafråga framöver 😉 Ha det fint!

   Gilla

 2. Jag är inte bra på datorer, därför lämnade jag in min på Elgiganten (deras support) och fick hjälp! Min gamla dator hade visst massa uppdateringar som behövdes göras, det hade jag inte koll på 😄

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.