Larm!

Oj, vilken dag! Kossan har repat sig 🙂 Höll på med utfodringen när larmet gick! De ville ha skärsläckaren till Härnösand. Villabrand. Iväg det bar (kl.13.15) i strålande sol. Kom fram och det brann innanför taket på en villa (sommarstuga), med 4-5 NÄRLIGGANDE hus runtomkring. Gick in med skärsläckaren, men det gjorde ingen större nytta, det hade spridit sig under hela taket. Så det slutade med att det fick brinna ner med all kraft på att försöka rädda husen bredvid. Riktigt häftigt att se hela brandförloppet, fårn ett helt vanligt hus till en askhög. (Naturligtvis jättetråkigt för ägaren, men en häftig upplevelse). Till och med lilla jag gjorde ett bra jobb! Lyckades rädda en liten del av huset som var bara 2-3 meter från nästa… Så det är en askhög med tre små väggar från ett påbyggt förråd, känns riktigt bra måste jag säga! 😀 Åkte via Kramfors hem för att hämta nya lufttuber och slangar, så det var inte länge sedan jag kom hem. 7-timmars blev det 🙂 

Har fått i mig mat nu och tagit en välbehävlig dusch, stank rök. Snart dax för sängen igen, mjölkning imorgonbitti.

Får tyvärr inte lägga upp några bilder alls, synd.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.