Snékörning

Såg ut att bli en lugn dag. Utfodring, ströat alla bås och halmat. C skulle skotta, men kom ner efter en liten stund och hade problem… Kört ner i ett dike! Haha lite skadeglädje att det inte bara är jag som kör fast… Men jag skrattade inte så länge. Jag fick strikta order om att INTE ta nån bild. Ångrar att jag inte gjore det ändå…Det lutatde rejält, skopan i backen gjorde att traktorn inte tippade! Vi hade inget rejält att dra med, de riktiga stropparna som tål många ton har gått sönder. Spännband gick av, wire gick av. Hittade en kätting till slut som höll. Men det var ett träd ivägen. Ingen motorsåg som gick igång. C tog en yxa och fick av det. Det slirade bara med dragtraktorn. Såg omöjlig ut ett tag…Den drogs bara längs med slänten..men efter mycket trixande och 2 timmar senare lyckades vi! 😀

Synd att jag inte tog en bild! Så ni fick se hur klantig min C var 😉 han kommer säkert bli jättearg på mig när jag skriver såhär men de struntar jag i 😀

 

Måste visa hur fint vi gjort i tankrummet där vi nu har det lite julmysigt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.