Sol och snö!

Pappan gick ut och skottade gården i morse. Mycket snö har det kommit alltså! Så vi kom iväg med bilen sen, för Lilla P skulle på Järnsta! En vecka sedan han var där sist, så det var en taggad liten kille som satte sig i bilen. Lämnade han lagomt till utelek och han gick direkt iväg för upptäckande i snön.

När jag kom hem passade jag på att greja lite ute. Skotta framför källardörren (även innanför dörren då det drivit in massor genom kattluckan!) Fyllde på pellets och gick med sopor och sånt. Pulkan var en god vän då både sopsäckar och pelletssäckar drogs i dom, smart drag preggot!

Lilla P hämtades lite tidigare än tänkt då pappan helt plötsligt fick ett litet jobbuppdrag. Så hämtade hem dagiskillen och så åkte pappan iväg med bilen. Varje jobbtillfälle han kan få är viktigt nu.

Lilla P och jag klädde oss och gick ut i det härliga vädret. Mamman hade solen mot näsan och Lilla P hade fullt sjå med skottning. Så himla skönt att ha varit ute mycket idag efter gårdagens innedag i stormen.

IMG_5663 IMG_5664 IMG_5667 IMG_5674 IMG_5676 IMG_5680 IMG_5681 IMG_5684 IMG_5688 IMG_5689

Vi bjöd in mamma/mormor på kaffe och semla (som jag inte hann fota innan locket var uppätet..) när hon slutade jobbet.

IMG_5692

Sen har vi lagat mat, jag och min lilla hjälpreda.

IMG_5705IMG_5708

Och nu väntar vi bara på pappan som kommer hem vilken minut som helst. Lilla P måste ju få hinna säga godnatt innan han kryper ner i sängen.

Trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.