Världsfin fredag

Vilken fredag det här blev alltså!

En förmiddag tillsammans med familjen. Pappan gick ut och skottade gården, tog emot en servicekille som kollade på traktorn och så.

Lilla P gick ut och la sig i vagnen efter lunch, Hedvig somnade i paltkoma och mamman hoppade in i duschen. Ja, nu är man där igen, att den där simpla vanliga duschen kan få en att känna sig så himla fräsch!

Sen knackade det på dörren. Kusin Nathalie och hennes tvillingpojkar kom och hälsade på. Vi fikade och hade mysigt. Fina presenter fick vår lilla flicka också.

IMG_5869

Nathalie åkte och in kom hennes mor. Min moster Anneli alltså. Lilla P fick sin andra klippning i livet, eller sin första riktiga kan man väl säga. Mamma/mormor tog ju de första lockarna på längden men bara nåogon cm där bak när det började likna nån typ av ”hockeyfrilla”… Men nu behövdes liksom hela håret sig en genomgång. Det hänger liksom ner i ögonen på pojken nu! Och Anneli är en fena med sax och kam så hon fick äran! Vi tackar så mycket för det fina jobbet och en Storebror som nu blev ännu äldre i ny frilla.

IMG_5873

C var borta hela eftermiddagen hos grannbonden för jobb och mjölkning. En liten stund på tu man hand efter att Anneli åkt, där vi hann med en amningssväng och så, sedan knackade det på dörren igen. In kommer nästa familj som ville hälsa på Lillasyster. Anna och Niklas med de deras pojkar. De hade med sig fina presenter och dagens middag! Paj och gott tillbehör, vilken lyx! Så vi åt och mådde gott. Mätte bäbisfötter och snusade på det där silkeslena håret. De större pojkarna lekte järnet och hade knappt tid att äta.

Lilla Harry som helt plötsligt blev en jättestor bäbis!

IMG_5878

En mamma som blir lite minibäbiskär…

IMG_5880

Pappan kom till slut hem också.

Nu har vi gjort kväll efter en dag med fullt hus, fast i omgångar. De har precis löst av varandra, så himla bra och trevligt med allt fint besök. Lilla P somnade bums och pappan har också gått och gjort kväll nu.

Dagens presenter. Fina vänner som vet precis vad denna mamma gillar! Allt från Newbie. Pastelligt och flickigt. Skulle kunna äta upp hela kollektionen!

IMG_5891 IMG_5901

Jag sitter här med en mätt bäbis som ligger och kikar lite. Hon som för det mesta sover och inte alls ens varit så intresserad av att öppna ögonen, som en liten kattunge. Men vi ska också gå upp och sova nu.

Och imorgon kommer Moster Fanny och träffar sin lilla systerdotter för första gången. En helg med Fanny alltså, både Stora och Lilla P ser fram emot det!

Nu! Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.