Pappan på hemmaplan.

Pappan har varit på hemmaplan idag! Det kändes som en evighet sen vi drack morgonkaffe tillsammans. Det märks att Lilla P saknat pappa också då han får lite extra uppmärksamhet.

IMG_9362

Men efter morgonkaffe och så så drog den där pappan och farfar Hans iväg. Det där stängslet har ju inte blivit upptaget helt, än! Ni vet de där 17(!) hektaren som vi fått ta reda på. Har varit svårt för mig att försöka fixa det när man har två små liksom. Så de gjorde ett ryck idag och blev klara! Så skönt! Nu ska de bara hämtas stolp och så med traktor men det värsta är i alla fall gjort, att linda upp den tjocka ståltråden.

Jag och kidsen kom assisterande med fika till de två arbetarna där mitt i dagen.

Och så har jag och Lilla P fortsatt med vårt lilla projekt. Vi lägger om de plattor som ligger framför trappen till bron. De har liksom blivit nedtrampade efter x antal år så de typ lutar inåt och den mesta av gruset är borta. Så vi hämtar grus i våra skottkärror, rensar bort lite ogräs och gräver till med spade.

Väldens bästa hjälpreda i nya, egna arbetshandskar.

IMG_9354IMG_9361 IMG_9359

En middag med pappan vid bordet, så härligt! Och nu har vi välkomnat Farmor Sonja till oss. Hon har bilat ifrån Belgien så nu har vi både farmor och farfar hos oss ett tag!

Godnatt ifrån mig!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.