Att vara på G igen.

Just nu sitter jag rätt så himla nöjd här. Med en skål fruktsallad med mjölk.

Jag är nysprungen! Utan vagn och idag med peppande musik i öronen. Det har ju varit lite glest med spring och träning ett tag nu av olika anledningar, men nu är jag på G igen! Och att börja det med en springtur som denna kan ju inte bli bättre. Passade på när jag var utan vagn att springa ”offroad”. Nästan ingenting alls efter vägen utan över åkrar i byn.

Stark kände jag mig, benen bar, härlig temperatur i luften, vindstilla och fantastiska sommardofter. Å.

20354067_10214011222622566_543614121_o

Balar över hela byn, alla våra. Perfekt slaget så bara att springa överallt.

Annars har vi varit på födelsedagsfika hon kusin Nathalie, fått igång Brum-Brum och nu ikväll duschat i ett skinande rent badrum. Min svärmor är vill gärna ha små ”projekt” när hon är här och självklart kan hon få det! Det finns och blir över så att säga när man har ett stort hus och gård. Så hon har ägnat sin dag åt att skrubba badrum. Woho liksom, vilken lyx!

Nu ska jag ta en tekopp också och varva ner lite innan det är dags att krypa ner i sängen, godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.