Att ha en liten sammetsklump.

Jag och bäbisen hade ett morgonbesök på bvc igår. Herregud så ungen växer. Hon har legat ungefär som brorsan hittills men har nu dragit iväg än mer! En rejäl liten klump alltså. Typ världens bästa klump, len som sammet och bara så himla nöjd med livet, jämt.

IMG_9541

Mindre nöjd såklart med de där hemska sticken i småbenen. Huga att höra detta riktiga gråt, det som vi faktiskt nästan aldrig hör här hemma! Ja, jag säger ju det, makalös bäbis!

Men det gick över och hon somnade gott. Ingen feber eller så har dykt upp heller så det kanske hon klarar sig ifrån den här gången.

Pappan och Lilla P började att hämta hem balar. Jag gick ut med lite salt och mineraler till djuren på bete innan Moster Fanny kom och vi åkte och fikade hos gammelmormor och gammelmorfar.

Sedan en eftermiddag tillsammans. Matlagning och lek med barn.

Idag får vi se hur vi lägger upp dagen. Pappa C har gått ut och har redan kört hem några lass balar. Så det är en syssla som kommer pågå under dagen. Buskröjaren/kantklippen är kopplad på Brum-Burm så där kanske jag sätter mig en stund och kör.

God morgon!

 

2 reaktioner till “Att ha en liten sammetsklump.

  1. Oj oj vad himla gullig hon är denna lilla tjej och hon växer ju så att man nästan hör hur det knakar underbart. Ha en bra dag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.