Livets första.

IMG_0053 IMG_0061 IMG_0065

Gott och trevligt hade vi igårkväll när vi firade Moster/syster/gudmor Fany på hennes födelsedag. Dit det blev lite stressigt när vi skulle åka. C åkte ju till veterinären med hunden Kajsa. Hon gjorde illa sig på en pinne på eftermiddagen. Kom och gnydde konstigt och var sig inte lik efter det. Hostade, ville inte varken äta eller dricka och så lite blod på en pinne. Syntes ingenting i munnen så vi misstänkte att det satt något i halsen. Det visade sig vara ett litet sår som var svullet. Säkert att pinnen kommit in för långt och stuckit hål nere i halsen. Men inte värre än så så det var ju skönt. Lite antiinflammatoriskt och geggig burkmat så mår hon nu bra igen.

Och idag. Årets Höga Kusten Maraton här i Nordingrå! Där jag brukar springa kvartsmaran om jag inte är preggo eller så. Men även inte i år. Det har inte riktigt blivit som ja velat med träningen i sommar och så av olika anledningar så jag hoppar i år. MEN, någon annan gjorde livets första lilla lopp!

IMG_0088 IMG_0089

Lilla P! En ny grej för i år, Micromaran! Minimaran finns på 3km, men nu även för de allra minsta Micromaran 420m. Så roligt och uppskattat av många tror jag. Vår lilla pojke förstod nog inte egentligen själva grejen men det gick som hejsan ändå! IMG_0107 IMG_0119 IMG_0122 IMG_0125

Bara det att få livets första medalj – vilken grej.

Vi fick fika hos gammelmormor och gammelmorfar efteråt och en väldigt trött pojke somnade i bilen på vägen hem.

Nu sitter jag och väntar på kusin Linnéa. Vi ska ses en liten snabbis då hon är här bara över helgen. Ikväll ska vi iväg på festligheter i grannbygden så det gäller att pussla i schemat och ta till vara på alla timmar! Men en liten fika ska vi ju kunna klämma in!

Trevlig lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.