Att ha känt lugnet.

Vi är hemma.

Lilla P ligger och sover i sin säng. En lätt läggning om man säger så. Tror nog att han tyckte det var lika skönt att lägga sig i sin egen säng som man själv känner när man sovit borta. Nu handlar det om två nätter men det är ju alltid lika skönt att komma hem.

Vilka fantastiska dagar vi har haft. Vilken helg.

Att känna lugnet.

IMG_0631IMG_0663 IMG_0633

Som att sätta sig på en sten bredvid stugan och plocka några hjortron (!)   IMG_0647 IMG_0657 IMG_0658 IMG_0660  IMG_0675 IMG_0676IMG_0677

Vovvar som badar i kallt fjällsjövatten, hjälpa till att fixa den stora flotten, grilla middagen. Kött på fredagen och fisk på lördagen.

IMG_0637

Ta ett dopp i badtunnan när barnen somnat.

IMG_0686

Att starta dagen med en löptur innan frukost med två hundar och sedan möta upp en pyjamaspojke och äta gröt med nyplockade blåbär. IMG_0793 IMG_0795 IMG_0797IMG_0802

Avsluta en heldag på fjället med en kaffekopp medans fisken grillas. Att bara vara. Gå i underställströja och oborstat hår hela helgen.  IMG_0807 IMG_0811 IMG_0813 IMG_0814

Att idag vakna till denna spegelblanka sjö. Gräma oss lite att vi inte hade tid att ta oss ut med den där flotten nu när det äntligen var lugnt. Men vi har haft så fina dagar ändå.

Blivit blixtförälskade i denna miljö. Fjällen utan snö! Inte många grader i luften på dagarna men det gjorde som inget. Luften så frisk, så friskt. Snäppet friskare än hemma faktiskt. Den höstiga känslan och så de  galet vackra fjällen!

Fjällturen får ett eget inlägg en annan dag.

Detta kommer vi utan tvekan att göra om. Vilken upptäckt. TACK Fredrik och Tina för att vi fick komma med er till ert lilla paradis!

Nu ska jag gå och ta en dusch och sedan det som är allra bäst efter att ha varit borta – att krypa ner i sin egen säng.

Godnatt!

 

 

2 reaktioner till “Att ha känt lugnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.