Födelsedag!

På en månad har vi tre av fyra födelsedagar i familjen. Lilla P för två veckor sedan och nu är det min tur. Idag faktiskt! 27 år den här gången.

Inget pompa och ståt alls men det förväntar man sig ju inte heller. Ett stort projekt drogs igång idag med att tömma djupströbädden. Misstankar finns att det kan ha varit halmen vi köpte in som haft något fult med sig som gjort att kalvarna inte klarar sig. Tre är födda nu på slutet och de lever, nu när den halmen är slut. Så vi gör ett stortag och tömmer lagårn och börjar om från början med bädden helt enkelt.

En bondekollega är här och hjälper till med en smidig hjullastare. Guld värt! Jag har även fixat den del på vattenslangen som fryser (värmekabeln är trasig två meter mitt i…) så nu hoppas vi att det ska vara ett bekymmer mindre!

Och ikväll kom de närmaste och uppvaktade. C smet iväg och köpte en riktig gräddtårta till sin fru som annars bara tänkt bjuda på de där supergoda minisemlorna. ”En riktig tårta måste du ju i alla fall få på din födelsedag”. Gulle.

Och chocken över den otroligt fina presenten jag fick av kusin Nathalie och syster Fanny! Ja de berättar jag om lite senare.

Nu önskar jag trevlig kväll!

 

2 reaktioner till “Födelsedag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.