Lyse och vatten, vilken grej!

För ett tag sedan tog vi in ALLA djur. Ett gäng har ju fått vara inne ett tag men nu kändes det som de bara måste få komma in. Det blir blötare och blötare ute men vi har liksom inte haft en färdig lagård att ta in dem i. Men nu har alltså alla djur fått komma under tak men på väldigt provisorisk yta än så länge. Eftersom att all vatten och el dras om på nytt så har vi fått ställa ut badkar och fylla manuellt med vatten som jag nämnt tidigare. Det har prioriterats hos snickare och rörmockare att få klart detta så fort som möjligt och nu äntligen. I torsdags skvalpade det i vattenkopparna igen!

Halleluja!

Även en rad med lampor blev klar och det lyser nu mer än bara den provisoriska lampan som är uppsatt så det inte blir helt svart för kossamu på natten, eller typ 2/3 av dygnet som det ser ut nu…

Så det händer grejer. På måndag ska en till lysrad upp och då måste det tömmas en bädd där kossorna går nu för att elektrikern ska komma åt så det för bli morgondagens göra.

När det är klart så är faktiskt en del klar i lagårn då! Där vi kan gruppera lite djur med eget foderbord och vattenkoppar. Och komma åt att ströa med halmrivaren och så, början på lite ordning!

C kom hem igår efter tre dygn borta. Jag åkte och fredagshandlade på affären, själv. Det kändes som lite av en lyxstund för denna mamma.

Och idag har vi grejat här hemma. Familjen har varit många timmar ute i gegg och duggregn. Utfodrat och städat ut lite ur gammla lon som ska rivas så småningom här.

Pappa C har gått ut igen nu här i eftermiddag och halmar åt djuren innan vi tar kväll i huset.

Hoppas ni får en fin lördagkväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.