Dan före dan.

Godmorgon dan före dan!

Det har vänt. Den mörkaste dagen på året har varit och vi går mot ljuset. Visst känns lite hoppfullt ändå? Särskilt efter denna otroligt gråtunga höst och ”vinter” vi haft.

Men vi myser ju också gärnet såhär dagarna innan jul. Granen står klädd och doftar jul, vi bakar med choklad och igår lämnade i gården som vi inte gjort på länge och tog en tur till havet. Ett hav som dånade! Barnen, och jag, njöt synen och luften av de stora vågorna.

Vi hade med en sort av varje från julbaket. Gófika! Även varm choklad såklart men virriga mamman glömde visst muggarna hemma så vatten fick duga. Det positiva var ju att det blev lyxigt kvällsfika istället! Med varm choklad i soffan.

Pappa C gjorde lagårn i förrgår innan han drog på borta-jobb så igår var en hellugn dag på lagårdsfronten. Lite kross och kraftfoder till djuren bara.

Idag däremot ska vi nu ta oss ut till djuren hela lilla gänget. Det ska förmodligen ströas och skrapas innan vi ska dona med det sista inför morgondagen. C kommer hem ikväll också, det längtar vi efter! Pirret är stort hos de små och nu är det nära!

Stressa inte ihjäl er nu i julestöket!

Fin dan före dan till er!

4 reaktioner till “Dan före dan.

  1. Det är väl du som inte skall stressa.
    Vi pensionärer tar det lugnt .
    Hoppas på bättre 2021
    God jul å Gott. Nytt År till alla er.🎄🎊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.