Det är som vanligt

Vad har jag åstadkommit idag? Mjölkat korna och fått hem 7(!) balar….yeay! Det blev en sån där dag man har planerat vad som ska göras och i princip hela schemat sprack. C åkte iväg på morgonen med slotterkrossen, körde borta hela dagen. Jag skulle hämta hem 3 lass balar (ca 1mil hemifrån), sedan koppla på gödningsspridaren och köra ut på alla ställen där vi inte ska sprida skit. Som ni vet har vi ju lånat en balvagn då våran har gjort sitt. Påväg hem med lass nr1 känner jag hur det "vobblar" lite väl mycket…blir även stannad av en bil som säger att det ser ut som att däcket håller på att lossna…Ja det är löst och har varit så men inte såhär mycket frown Bara att ställa av vagnen på första bästa ställe och hjula hem med tom traktor. Hämta den andra vagnen vi lånat (för att kunna köra med två traktorer) och lasta över balarna. (känns väldigt bekant… just det! Har ju precis råkat ut för det här med våran egen vagn! angel) Fick hem dom iaf. Skulle städa undan mer på plan då balarna börjar fylla upp. En stor tank är i vägen som måste flyttas med pallgafflar som vi endast har till baklastaren. Tror ni den startar? STENDÖD. Då gick jag in och fikade….

Vips så har hela dagen gått, vart tar tiden vägen?! Har jour den här veckan och ikväll skulle vi ha övning, vattenlivräddning men det fanns inte alls tid till att kunna vara med. Provmjölkningen ska också hinnas med. C kom hem i tid till mjölkning. Ätit middag och nu har han åkt iväg igen och ska slå några hektar till en hästbonde. Ser inte mycket av han nu för tiden!

Och när han väl är hemma är peltors på och ringer med någon konstant! Storbonde, många viktiga samtal…

2 reaktioner till “Det är som vanligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.