Arbetsbyxor för kvinnor!

I samarbete med Operose Workwear.

Alla aktiva kvinnor titta hit! Det här med arbetskläder, det är inte det lättaste att hitta för oss. Vi är fler och fler kvinnor som arbetar inom de mansdominerande yrkena men i arbetsklädernas värld finns det inte mycket valmöjlighet. Det kan finnas någon byxa längst ner på sista sidan eller i ett hörn längst in. En liknande herrbyxa men i rosa färg. Det brukar kunna bli att ett par avdankade jeans med trasigt knä som får agera arbetsbyxa istället. Känns det igen?

Men Operose Workwear har tagit fram funktionella, välsittande byxor oavsett vilken kroppstyp du har.

Slitstarka byxor med stretch över rumpa, midja och knän och det skönaste, den höga midjan! Den höga svanken gör att sätta sig ner på huk, eller knä liksom inte är några problem. Så även om du har ett arbete som kräver bra rörlighet eller bara är en sån som älskar att ta i och greja i din trädgård på fritiden så finns det rejäla byxor! Även varselbyxor i denna kvinnovänliga modell har de i sortimentet.

Och ser ni, de har till och med en gravidbyxa! Så att ni som mig jobbar med kroppen och har en växande mage kan fortsätta med det i oerhört bekväma kläder.

Jag tänker att jag kommer att använda dessa även efter att bebis har kommit. Mammamagen vill man ju inte klämma ihop i för tajta byxor från början heller och med den sköna mudden så tänker jag att dessa kommer vara toppen att ha en tid efteråt. Utrustad med fickor och grejer som man till våren kan fylla med stängselknopp och en trådstump när stängslingen drar igång. Och förmodligen med en bebbe i bärsele. HÄR finns gravidbyxan.

Och i detta fina samarbete så ska ni få chansen att vinna ett presentkort värde 800kr att handla för i deras sortiment!

Det enda ni behöver göra är att svara på frågan:

Vilket plagg skulle du ha mest nytta av och vilka sysslor skulle kommer du att utföra i plagget?

Kika in på hemsidan HÄR och se vad som kan passa just dig.

En vinnare kommer att utses lördag den 12 oktober. Och för att öka vinstchansen kan ni även tävla på min instagram @mittlivsombonde.

Lycka till!

18 reaktioner till “Arbetsbyxor för kvinnor!

 1. Åh, fantastiskt!
  Jag skulle troligen byta kontorsbyxorna mot gravidbyxorna det första jag gjorde efter en kontorsarbetsdags slut. Dom skulle passa utmärkt ihop med glsbygdskavajen (läs den rutiga arbetsskjortan) vid höststädning på gården, skogspromenader och stundande garagebygge.

  Gilla

 2. Operose ❤

  Jag har ett par byxor sedan tidigare och använder dem mest hela tiden, perfekta arbetarbyxor! Framförallt när vi höll på med timmerlagning och en del klättrande behövde göras, jag behövde aldrig stanna upp och ”rätta till” byxorna för att kunna slänga upp ett ben där eller sätta ned knäet där. Känner mig säker i dem! Himla sjå när de är i tvätten dock… ett par till hade inte skadat.

  Men jag måste ändå säga att jag verkligen, verkligen skulle uppskatta Fiberpälsjackan. Så avundsjuk på mina manliga vänner som får mysa och jobba i sina både snygga och sköna jackor. Vad jag ser framför mig är en krispig höstdag, räfsandes löv. Eller beskär träd. Hugger ved.

  Åh, vad jag vill ha en fiberpälsjacka som passar mig.

  Gilla

  1. Ja byxorna är fantastiska! 😍 Jag hoppas att du har turen med dig och att en vinst kan ge dig den där mysiga, varma jackan! ✊ (Nr.82)

   Gilla

 3. Det låter som dessa byxor skulle vara perfekta när jag är ute i stallen och masserar hästar och även när man ska göra sina egna stall sysslor.

  Gilla

 4. Mina arbetarbyxor är de billigaste från Jula, de är både osköna och fula. Jag skulle därför behöva nya, att ha när jag spikar på vår lya.

  Gilla

 5. Åh ett par arbetsbyxor skulle jag vilja ha! De skulle vara perfekta när jag och min sambo ska gräva ner dagvattenledningar och elledningar till våry nyköpta hus. Dessutom håller jag och vår femåring på att jobba med nästa års grönsaksland och odlingsbäddar. Just nu använder jag min pappas utsorterade chinos som arbetsbyxor så ett par byxor som passar mig hade varit härligt.

  Gilla

 6. Tack för en fin blogg om viktiga ämnen och tack för att vi får chans att tävla!
  Vinner gärna byxor att använda i friluftsliv och skogen, för bärplock, gräsklippning och fiske i Höga Kusten!

  Gilla

  1. Vad roligt att du gillar bloggen! Och extra kul att du uppskattar såna här fina samarbeten också! Jag håller tummarna att du har tur denna gång! 😊 (Nr.88)

   Gilla

 7. Jag har precis tagit tjänstledigt för att jobba hemma på jordbruket medans vi bygger ny lagård till våra mjölkkor. Så att få tillbringa mina nya arbetsdagar i ett par snygga arbetsbyxor vore inte helt fel!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.