Morgonbak och dagsplaner

Såhär började vi dagen igår. En tidig grötfrukost och sedan började jag och Lilla P baka. Mamman fortfarande i morgonrock men den Lilla hade fått på sig kläder. Det var en nakenfis som gick ner på morgonen. Både pyjamas och blöja hade han krupit ur.

IMG_4446

Så där på morgonkvisten så hade det hunnits att baka matbröd, duschat och så. Sedan Klädde vi oss, jag och Lilla P och så kom kusin Nathalie. Vi drog iväg mot stan. Våran bil skulle ombesiktigas och det gick som hejsan, tre minuter senare och en prickfri bil, skönt! Vi passade på att gå en snabb runda på stan och ta en gófika såklart. Inte det mest smartaste att åka till stan just då, Black Friday och allt, fullt på stan. Herregud. Inte mycket shopping för mamman, presentpapper till julklappar och klisterhörn så jag kan fortsätta  sätta in bilder i album. VI åkte hemåt och efter jag släppt av Nattis vid hennes bil och fick vända om för att hjälpa till med en liten incident (kika in på hennes blogg nathaliestvillingblogg ) så kom vi hem till pappan. Maten påbörjades på en gång. Gjorde något nytt, en stek; av GRIS! Detta är ju ett riktigt nöthem. Sällan det äts fläskkött. Men jag köpte en sån där bogbit och helstekte i ugnen. Inte alls så dumt alltså! En självklarhet, som jag hoppas det är för er alla andra också är att det svenskt kött!

Sedan hade vi en riktig myskväll. Det regnade och blåste ute. Så det lilla fina snön som faktiskt kom på förmiddagen regnade bort i ett slask.

Idag vaknar vi och äter grötfrukost, såklart. Planen är mycket idag. Kakbak, adventsfix  men också en mjölkning att passa  eftermiddag. Så vi får väl se hur mycket som hinns med. Av erfarenhet så vill jag alltid så mycket mer än et finns tid till. Men men det blir det det blir!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.