Lösa upp något ringrostigt.

Läggningen går lättare nu, tack och lov! Vi har haft en rätt lång period med en Liten som inte har lust att somna på kvällen. Men nu börjar det gå bättre. I morse blev det en lite tidigare morgon. Pappan hade klivit upp ännu tidigare för att åka iväg och mjölka.

Vi gick upp och hade mysfrukost jag och min Lilla. Pappan kom hem här på förmiddagen och jag har tränat ett styrkepass.

IMG_5266 IMG_5273

Solen skiner ute och jag satt precis som igår en stund ute på bron med näsan vänd mot den där stora gula medans Lilla P somnade gott i vagnen. Nu ska jag passa på att göra något som det försiktigt har börjats med de senaste dagarna. Spela fiol. Något som riktigt värker i mig att jag saknar. Det blev ingen spelning på årets Julkonsert heller som annars brukar vara det årliga spelandet åtminstone. Men nu har jag fått frågan att spela på mina kusinbarns dop. Nathalie och hennes tvillingar ni vet. Så nu ska dessa ringrostiga fingrar och spelhjärna lösas upp!

Senare idag ska vi på ännu ett dop, men då blir det inget spelande! Lilla Harry ska få sitt namn ❤

Det bådar för en fin dag! Önskar er detsamma!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.