Fredag.

Fredag. Kallgrader och strålande sol. C var ut på förmiddagen för jobb i lagårn. Lilla P och jag snodde ihop en cheesecake under tiden. Sen åkte han iväg för jobb hos grannbonden. Lite mer över-dagen-jobb än bara mjölkning idag. Jag bäddade ner Lilla P i vagnen och ställde ut han på bron. Alltså, det gör ont i mig att inte kunna ta långa härliga promenader, eller ens en liten promenad, när det ser ut som det gör ute! Men foglossningen gör att det är stopp för även bara små promenader. Så en stund sittandes på bron men solen mot näsan fick duga. Sen passade jag på med lite städ och fej inne. Tog fram lilla korgen och börja göra så det ska kännas helt klart inför Litens ankomst. Det mesta är ju klart och BB-väskan har börjats packats och så. Men lite småfix finns. Drog dammsugaren genom hela huset också. Det tar sin lilla tid med båda våningarna.

Sen kom mamma/mormor lagomt till att Lilla P vaknade. Vi klädde på oss på en gång och åkte till den där Trädgården på Nordvik igen. Där man kommer in och det ser ut såhär;

DSC_0343

Fantastiska färger och våren liksom lyste och gör att man vill ha allt! Vi gick och njöt en stund och plockade på oss ett par blommor innan vi fikade i lilla cafét.

Hem för matlagning och lite fix inför de kommande kvällsgästerna. Det lite sena firandet av min födelsedag.

Och nu är det dags att slå igen sina blå. Godnatt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.