Vårkänslor.

Maj inleddes ju himla fint. Som att vi faktiskt firade in våren igår. Solen har lyst på oss hela dagen. Lite blåsigt till och från men mycket varmare i luften, så härligt!

Vi har äntligen vågat lägga på sommartassarna på bilen. Med dessa nätter med flera minusgrader och bakslag med snöblandning titt som tätt har vi inte bytt än, men nu så!

DSC_0944

Hedvig vaknade precis mitt i byta-däck-stunden. Så mamman satte sig där på brotrappen och serverade lillasyster mat. Helt vindstilla i solen, underbart härligt.

Sen tog pappan och Lilla P en tur med traktor och vagn och hämtade hem ett lass balar.

Sandlådehäng och äggplockning också innan vi fick besök av en vän och kollega. Han kikade på vår stackars lo,  gammlagård som börjar bli trött och sliten på ena delen. Så med en snickares ögon och bedömning så ska vi nu fundera på hur vi ska göra med denna gamla byggnad.

En pojke som ivrigt ska få hoppa in i traktorn tillsammans med pappan.

DSC_0941

Och nu sitter jag här, på övervåningen och väntar in just den där pojken som inte roligt vill somna ikväll. Vi sitter utanför hans rum tills han somnar och detta går i vågor hur snabbt han somnar på kvällarna. Verkar som att han är i någon pappaperiod nu för när han lägger så slocknar han på en kort stund men nu har jag suttit här länge… Men nu tror jag inte att det är många minuter bort innan John Blund har gjort sitt.

Trevlig kväll!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.