Söndag.

IMG_8001

Det kom ett paket härom dagen. Skickat ända från Belgien och farmor och farfar. Med ett par superfina sandaler för sommarens lekar till Lilla P och en somrig finklänning till Lillasyster.

IMG_8003

Ett så somrigt paket gör ju att man längtas än lite mer till varma, gröna dagar. Med kortbyxa och sandal. Typ tvärt emot vad denna dag bjuder på.

Efter frukost, tidningsläsning med pappan och bokläsning för Lillasyster så gick vi ut allihop.

IMG_7593 IMG_7986 IMG_7991 IMG_7992

Lilla P och pappan skrapade bajs i lagårn med traktor och skopa (Lilla Ps nya favoritsyssla) och mamman blandade och körde ut foder. Bäbisen snusade gott i vagnen medans.

När det var skrapat och halmat och djuren fått massor med mat så bytte vi snabbt om och åkte till mormorn och morfarn på fika. En kaffekopp och god paj blev vi bjudna på.

Lilla P somnade i bilen på väg hem då han gått på lite övertid för sovningen.Hopp i vagnen direkt hemma och nu sover han en stund där ute med regnet smattrande på taket. Ja regn ja. Tur att vi ändå hann med dagens viktiga sysslor på förmiddagen utan regn. Nu tror jag vi är inne resten av dagen. Passa på att göra lite städning och så utan att ha dåligt samvete för att vistas inomhus!

Så, fram med dammsugaren! Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.