Tjurigt avslut.

En dag på hemmaplan, igen. Dagarna ser ut mest så. Pappa C åker tidigt på morgonen och kommer hem sent, sent på kvällen. Han balar, som chaufför bara åt en bondekollega och entreprenör. Även andra jobb kan han åka på men nu är det balningen som hägrar.

Farfar Hans har varit hemma med oss idag också. Mycket har blivit gjort på hemma-gårds-plan. Alla gräsmattor är klippt, inklusive grannens (som vi lånar åkgräsklipparen av, halleluja hur bra är inte den!). Bilen är tvättat och städad (av farfarn) och en massa annat småfix är gjort.

En helkul stund när mamman tog fram vattenspridaren och en härlig kvällstur ner för att titta till kossorna på betet. Lite offroad med Thulen och svettigt för morsan.

DSC_1502 DSC_1507 DSC_1503

Men så har jag avslutat kvällen ute med världens tjurigaste unge att somna! Han somnade inte, konstig nog, under turen och skulle ICKE somna i vagnen! Den där helhäftiga lillasyrran sov som en stock bredvid genom allt skrik och gorm. Men skam den som ger sig och nu sover till slut även den stora ungen.

Jag tänker äntligen ställa mig en härlig dusch och sedan sätta mig i soffan,  det ska bli sköönt!

Trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.