Tips och rabatt!

Samarbete

Jag fick hem ett fint paket idag från Herobility! Så nu är lilla flaskförrådet påfyllt till vår Hedvig. Hon som inte druckit många mål alls utanför mamman då damen är lite kräsen att dricka ur nappflaska. Men vi börjar öva lite nu och den här flaskan tog hon direkt, roligt! Den ska kännas lik mammans boobies och har ett dubbelt antikoliksystem. Inget vi har haft problem med, med luft i magen och magknip och så men det finns det ju andra som kanske har det. Hedvig gillade nappen i alla fall! Vi ska såklart amma på ett tag till men kan ju kännas skönt att ha ett alternativ ibland!

IMG_0332IMG_0355 IMG_0351  IMG_0359

Nappar och pipmuggar har de också.

Enkel blandning med ett mixernät som förhindrar klumpar, liten behållare för vällingen eller ersättningen, dräneringskanaler för vattnet att rinna av efter disk i diskmaskin, bredare upptill så den är lätt att hälla i pulver och diska och lite såna smarta genomtänkta lösningar.

Det är ett systerbolag till Smartshake som ni kanske känner igen? De som har shakers och vattenflaskor, för oss vuxna!

Jag gillar skarpt att de är Svensktillverkade! Då det är viktigt för mig att gynna vårt eget land med det vi har att erbjuda då importen bara ökar, på typ alla marknader. Och för varje såld produkt skänker Herobility 5kr till World Childhood Foundation som startades av H. M Drottning Silvia för att hjälpa barn i utsatta länder. Fint va?

Och nu är det ju så himla fiffigt att jag har lite rabattkoder till er om ni vill testa dessa fina flaskor! In och kika HÄR ! Där finns såklart lite mera information också och små filmsnuttar för produkterna.

Använd koden MITTLIVSOMBONDE20 så får ni 20% om ni köper ett startkit!

Eller koden MITTLIVSOMBONDEFRIFRAKT och få fri frakt på erat köp.

(Ni kan inte kombinera dessa två utan antingen eller!)

Hoppas någon av de fina färgerna faller er i smaken, eller varför inte kombinera? Tips tips!

Kram så länge!

I samarbete med Herobility.

 

 

 

4 reaktioner till “Tips och rabatt!

 1. Rabattkoden med fri frakt fungerar tyvärr inte, har provat den både med små & stora bokstäver. Kanske kan du framföra feedbacken så de kan rätta till det.

  Gilla

  1. Hej! Det ska fungera men observera att fri frakt gäller inte tillsammans med den andra koden! Och 20% gäller endast på startpaket. Så antingen få 20% på ett startkit ELLER fri frakt på andra produkter 😊 Och som sagt de går inte att kombinera! Men bra att du sa till! Kram

   Gilla

   1. Jag har tyvärr inte försökt kombinera dem utan bara försökt använda koden för fri frakt. Jag beställde artiklarna ändå så det är lugnt för min del.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.