Nya kläder från Revolutionrace!

Samarbete!

Jag har fått hem helt fantastiska kläder från Fritidsfabriken.se och Revolutionrace!

IMG_1698 IMG_1703

Äntligen har jag lite bättre kläder att kunna ha ute, som inte har koskit på sig!

IMG_1704

IMG_1523

Byxorna är utan tvekan de skönaste jag haft! Dessa är modellen Silence Pro som är lite tunnare och stretchiga. Bra ventilation och vattentäta partier. De är så följsamma och sitter så skönt att jag till och med hade de på mig när jag tog en springtur/prommis härom kvällen! Det finns flera olika modeller att välja på, någon för alla och för att inte tala om alla härliga färger!

IMG_1707

Fleecen är också riktigt härlig! Mjuk, varm och snygg!

IMG_1712

Dessa kläder passar perfekt om man gillar det aktiva utelivet! Om det är så att greja i trädgården eller klättra i berg så finns kläder för alla! Jag har helt klart hittat ett favoritmärke som passar min aktiva livsstil!

In och kika på Fritidsfabriken.se och hitta dina favoriter!

Och idag skiner SOLEN här hörrni! Ut och njut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.