Grandoft och rivprojekt.

Jag snabbokade en besiktning igår för bilen. Jag och Lillasyster åkte, höll tummarna och hoppades på det bästa. Det bästa blev det inte, naturligtvis. En glapp styrled. Jahapp, bara att åtgärda.

Och när vi ändå var i stan så passade vi på att springa in och göra det lilla ärendet så vi nu är klar med julhandeln. Har aldrig varit klar såhär tidigt någon gång, i början av december egentligen! Förutom då den lilla igår. Så skönt.

När vi kom hem kläddes granen fin. Älskar doften av gran i huset, det ger sån julkänsla för mig! Även det är tidigare än annars. Då brukar vi ta in granen typ tre dagar innan julafton. Men nä alltså, det är ju innan julafton det är mest Jul, efter så känner man sig liksom klar

ganska snabbt. Så i år ska vi njuta julegran och juledoft några dagar till.

_20171218_214827

 

Och idag har vi haft utedag. Veterinärbesök på förmiddagen. Lilla P med på ett hörn och syrran snusandes i vagnen.

Börjat lite smått att röja uppe på lon också. Det måste göras lite där som jag nämnde i våras då ena delen liksom håller på att sacka ihop. Men inget vi varken hade tid eller pengar för i sommar. Men att börja lite smått nu med att röja och riva och så kan man ju göra.

DSC_2544

Den där bortre delen där som ni ser inte har ett så rakt hörn…den delen måste fixas till.

Och nu har pappan blivit utringd, inte på plogning utan på mjölkning! På långt-borta-gården där han från och med nu ska ta lite extra pass. Då det är en bit att åka så ska han även ta i morgonbitti och sovaver där. Två pass på en bilresa liksom.

Vi ska äta, för oss, tidig middag nu och sedan åka till goda vänner på fika. Synd inte C kunde hänka som planerat men jobb är bra!

Så, trevlig kväll på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.