Nyårsafton.

Vi avslutade året så himla bra igår.

Tillsammans med ett kompisgäng åkte vi på förmiddagen på Paradisbadet och spa! En bekant jobbar där så vi blev bjudna allihopa! Vi lämnade kidsen hos mor och far och var borta ett par timmar, med skönt bad och bastu.

Kidsen plockades upp på vägen hem och så började förberedelserna. För ett par timmar senare så dök samma spagäng upp här hemma hos oss. Lite fixade och nyårsfina åt vi sedan gott här och hade en supertrevlig kväll!

IMG_2426

Fullt hus med både folk och extra hundar.IMG_2430 IMG_2432 IMG_2433 Vi hade delat upp maten så ett par stod för förrätt, vi för varmrätt, ett annat för efterrätt och så snacks. Och en lite succé blev ju denna varmrätt. Raclette eller Gourmet eller vad man vill kalla det. Massor med plockmat och så har man ett litet stekbord mitt på bordet som man sedan sedan steker det man vill äta. Riktig umgängesmat. Väldigt populärt i Belgien (där C är ifrån). Så det kändes roligt att göra något lite annorlunda dagen till ära.

Vi skålade sedan in det nya året ute bland marschaller och tomtebloss.IMG_2442

Några övernattningsgäster hade vi och idag har vi bara tagit så lugnt så lugnt. Precis sådär som nyårsdagen ska vara tycker jag.

IMG_2460

Vi fikade kaffe vid långbordet innan alla åkte hem, även Lilla P skulle ha en kopp kaffe. Den lilla kaffeälskaren sedan länge. Han dricker stolt ur sin riktiga kopp med fat den där lilla miniskvätten som fylls upp med en massa mjölk.

Och nu är långbordet bortstädat, allt är bortdiskat och återställt. Barnen sover och C har åkt ut på en sandningsväng.

Året är helt plötsligt 2018, men årets tankar tar vi imorgon. God fortsättning!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.