Lite osäkert.

Detta året börjar väldigt osäkert. Mycket som ska tänkas på, beslut ska tas, både stora och små. Konstant oro känner vi båda för både det ena och det andra. Men vi hoppas såklart att det ska klarna allt eftersom.

C var ute och sandade hela dagen igår. Här hemma roddades ungar och lagård. Ett litet besök till gammelmormor hann vi också med.

Och idag har vi haft pappan hemma hela dagen. Mest har vi varit ute och grejat i lagårn. Barn har både varit med vakna och sovandes i vagn.

Mamma/mormor kom hit efter att hon slutat jobbet och var barnvakt några timmar här i kväll. Vi skulle flytta ett gäng tjurar. Vill inte riktigt ha med barnen då.

DSC_2590

Vi ställde balar som en mur längs med lagårn då de skulle från en sida till en annan. Bara öppna portarna i varsin ände och släppa över dom! Man får inte va dum!

Och så tog vi in en Kviga i behandlingsboxen för att lättare hjälpa en ny kalv att kunna dricka av mamman. Men det gick inte så bra, han fattar inte att han ska dia och är lite svag. Så vi tinade lite råmjölk som vi fått av en kollega. Efter att barnen lagt sig gick jag ut och sondade den lille. Hoppas verkligen att han blir lite piggare nu.

En gudomligt härlig varm dusch har jag nu kommit ut ur och en stund i soffan med en tekopp innan sängen kallar.

Trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.