Frågestund!

En heldag på Järnsta igår. Föräldrainsats för mamman och båda barnen med.

Det är mycket som känns trögt nu av olika anledningar. Jag längtar till lite mera vår, trots att det bringar mer jobb så ger det ändå mer energi. Nu känns det bara som att klampa runt på samma ställe liksom.

Men den kommer ju! Så småningom!

Och jag tänkte såhär, nu är det väldigt länge sedan jag hade en frågestund här på bloggen och nu är säkerligen flera nya läsare som hittat hit på senare dagar som kanske är lite nyfikna på på både ditten och datten?

Så! Ställ era frågor! Funderar du på något särskilt om oss, hos oss? Någon speciell önskan? Fråga på så ska jag försöka svara i ett inlägg senare.

En liten Paulina med en favoritsyssla. Promenad med kalv! Var det självklart att jag skulle bli bonde när jag blev stor? Nej faktiskt inte, men såhär i efterhand javisst! 

Ha en fortsatt bra dag!

En reaktion till “Frågestund!

 1. Hej Paulina!
  Har följt er sen ni va med i unga bönder och ni verkar så himla mysiga!
  Jag har själv en son på snart två och en liten till som är beräknad mitt i sommaren och kan inte annat än att fundera på hur ni löser det praktiska med bårde gården och barnen! Nog för att sonen hänger med på det mesta hemma hos oss (liten gård med bara höns som enda djur) men då kan jag ju vara parkera vagnen brevid om jag skulle vara ute. Tänker framförallt på när ni kör traktorn och gör mer ”osmidigt” arbete.
  Annars vill jag bara tacka för en härlig blogg som alltid gör en på lite extra gott humör!
  Hälsningar från Småland!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.