Att ha varit på kurs!

Denna söndag hade jag sett fram emot länge.

Jag lämnade pappan och barn hemma och åkte iväg själv, tillsammans med min mor på akvarellkurs! Jag målade rätt mycket förr och har alltid älskat det. Men det är som mycket annat, den där tiden som inte riktigt räcker till allt man vill göra! Men då denna möjlighet dök upp, bara en dagskurs i närheten så var det självklart att haka på!

Och så himla roligt vi hade. Tillsammans med Runo Dahlgren (som bara han var både rolig och duktig!) så har vi suttit och målat hela dagen. Glömt tid och rum nästan och när klockan slog sluttid tyckte vi alla att det gått på tok för fort! Men vi blev lovade en till dag i vår så jag hoppas verkligen att den infaller så jag kan vara med även då. Med vårbruk och allt vad det är…

Så roligt det känns att få damma av det stora intresset och speciellt på detta vis med tilldelade tips och trix! Så nu ska här målas igen!

Trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.