Hopp om vår!

Efter en kreativ dag igår så har det varit precis vardag idag, eller ja nästan.

Vi började förmiddagen med att gå ut allihopa och halma i lagårn.Stumpan hade vaknat på fel sida så hon fick köra förmiddagssovning i vagnen medan vi andra tre jobbade på.

Sedan bytte vi till lite mer civila kläder allihopa och åkte till stan en sväng, inte så vardagligt kanske. Den minsta i familjen skulle få livets första pass. Jo visst, en liten resa är på gång!

Och så en snabb-sväng på stan. En sån där tråkig tur. Provade en blus som jag fått ögonen på på nätet och tänkte unna mig själv. En prickig, skir liten dröm men det var långt ifrån vad jag hade tänkt mig. Den var inte bra helt enkelt och besvikelsen var stor. Såg lite annat vårigt fint men allt fick hänga kvar på sina galgar.

Väl hemma sedan så åt vi sen mellis och så byttes det om från de lite fräschare kläderna till lagårdsutstyrsel igen. Skrapning av gång i lagård och lite utfodring som inte vi inte hann med på förmiddagen.

Thulen hänger med den, överallt. Här får lillasyster sitta och kika på kossorna medans vi andra jobbar runt omkring i fallande mörker. 

Och hörrni. Man får hopp om vår dessa dagar! Vi har haft plusgrader (!) och strålande sol ett par dagar, även storm igår men oj så det händer mycket ute! Snön sjunker ihop och vägbanan tinar fram till asfalt lite här och där. Det droppar och rinner från taken och snön faller av i stora sjok. Tydligen ska det komma mera snö i slutet av veckan men nu har man ju ändå fått hoppet om att våren faktiskt ligger och lurar, precis bakom hörnet ju!

Måndagen har nu kommit till sin ände och det är dags att ta sig till sängen.

God natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.