Flängdag.

Vilken flängdag det här blev. Vi är vana att ha mycket på agendan men just det här åkandet hit och dit, det gör en helt slut!

Jag lämnade barn som vilken vardag som helst på förskolan och åkte hem igen. Här hemma gjorde jag och C lagårn. Och den känslan igen, att jobba utan den där stressen vart man har barnen. Visst, lillasyster är ju duktig på att långsova men man vet ju ändå aldrig. Och man måste ju hålla koll.

Men när vi nästan var klara ja då går en hyudralslang sönder på lastarn på traktorn. Suck. Och som vanligt på jordbruksmaskiner så sitter ju allt så himla bra till att det bara är att byta.Ha! Innestlat överallt så ja, inget att göra just där just då.

In för ombyte om så hämta barnen igen. C hängde på för lrf-träff men jag och barnen åkte upp till Gammelmormor för en promenad. Vilotid för kids så en prommis i helt makalöst härligt väder satt fint!

När C bar klar skjutsade vi hem han och så fortsatte vi till grannbygen för att hämta ut ett recept på apoteket till Kajsa. Stackarn som går med tratt. Nån infektion hon fått på nosen. Men de hade såklart inte det hemma så det måste beställas hem.

In i bilen igen, en snabb tur på affärn och så hem. Klädde Lilla P i lagårdskläder och ut till pappan medans tjejerna hoppade in i traktorn för att åka och laga slangen.

Det där stället i Skog alltså, Hyudraltjänst, de är ju bara bäst. Rullar in strax före stängning men de fixar såklart problemet.

Det är något sövande med traktorer, stillastående eller rullande, det spelar som ingen roll.

Hem för matlagning.

Och nu kväll och sängen kallar. Det tog mycket energi idag av någon anledning, men så kan det ju vara ibland.

Godnatt!

.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.