Äntligen (!) nytt på fötterna!

Inlägget i samarbete med Blundstone.

Varje vår de senaste åren, när jag tar fram mina arbetsskor så har jag tänkt; ”Nej nu är det dags för nya skor snart! ”

Men inte har det blivit av inte. Mer och mer sprickor för varje år men fasligt sköna är de ju, det där eviga dilemmat med ingådda skor, de är de skönaste man har!

Men alltså Nä, i år var det dags! Sömmarna är öppna och sprickorna är rätt igenom så man blir blöt på nolltid.

Och alltså jag vet inte ens hur många år jag haft dessa, men 10 är dom i alla fall! Använda varje år, från vår till höst. Gått med stängsel genom stock, sten och vatten, jobbat på gården många timmar om dagen och plockat tusentals sten med (efter harvning innan sådd) varit de självklara på-gården-skorna (förumot när man slinker in i träskorna de varmaste av dagar).

Visst kändes det lite i hjärtat när dessa kastades in en av säckarna till grovsoporna. Skärp dig Paulina, det är ju bara ett par skor! Men alltså, har man spenderat så många timmarna tillsammans med något så är det väl klart att man känner lite när det försvinner?

Å andra sidan är jag så glad så GLAD för mina nya, fina, hela, skinande skor!

Från Blundstone såklart! Detta märke som är känt över hela världen. Blundstone.se är ett svenskt företag som köper in skor och vidare till landets återförsäljare som finns HÄR . Skor som är framtagen genom många år och finns i flera olika modeller, både som arbetsskor med spiktrampskydd, stålhätta och värmetåliga till den vardagliga modellen som bara är skön, praktiksk och snygg! Jag har DEN HÄR modellen. granngarden.se har dessa (sök på Blundstone, får inte till direktlänken…! ) om man vill handla på nätet då Blundstone.se inte har fått igång sin webbutik riktigt än.

Så himla nöjda med dess alltså. Har redan hunnit med lite stängsling i dessa (och jag blir inte blöt om fötterna!) och de har till och med sköna från dag ett! Tänk DÅ hur sköna de kommer att vara om 10 år!

Nöjd P med nytt på fötterna och tips till er!

 

2 reaktioner till “Äntligen (!) nytt på fötterna!

  1. Jag har ett par i lagårn o ett ”finpar” när jag åker o handlar ,går med hunden o massa annat vardagligt. När lagårdsdojjorna är slut uppgraderas finskorna till lagårdsskor och nya fin-skor köps in! 😄 blundstone måste va guds gåva till fötterna!😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.