En lördag utan krav.

Det kändes på en gång i luften i går, den var fräsch att andas! Det där kvava som varit olidligt den senaste tiden var borta!

Så himla skönt. Har gått omkring konstant svettig, inte den härligaste miljön att jobba i direkt.

Igår fredag. Vi pussade pappan hejdå som åkte på jobb och sedan inte kommer hem förrän på söndag. Svensexa för en kompis på ett himla äventyr!

Vi hade lång förmiddag här hemma. Morgonrunda på gården och så hanns det med lite tvätt och så innan barnen skjutsades på förskolan till lunch och mamman till jobbet.

Detta är första gången som barnen är på förskolan hela veckan. Min vision är att de ska vara hemma någon/några dagar i veckan i alla fall. Men denna vecka var det jobb för oss båda varje dag, men då känns det skönt att de inte har superlånga dagar utan vi kan pussla med hämtning och lämning och så.

Men det var en mamma som ramlade in uberstressad där kring stängning, lite för sen… Det där med att hålla en tid när man jobbar med kor, mmm, det går inte riktigt alltid som man tänkt sig!

En sväng på affären och så hem för att göra mat. Hungriga var vi, åtmistone mamman i alla fall och ville äta nått gott men snabblagat. Min matfantasi som legat i koma i ett halvår vakande plötsligt upp för ett slag och det blev pasta pesto på färsk pasta med stekta kycklingbitar, tomater och zucchinin! Snabbt och gott!

Vi satt ute i den ljumma kvällen och avnjöt den goda middagen. Mamman pustade äntligen ut, tog ett glas vin och ljublade över helg!

Intensivt har det varit ett tag nu, med skörd till oss själva, jobbhelg på Borta-gården förra helgen och så hela veckan nu. En helg utan så mycket jobb känns välkommet.

Så här avnjuts nu kaffet i lugn och ro i lördagsmorgonen. Barnen ser på barnprogram. Det är mulet och regnet hänger i luften, kanske kommer det några droppar idag?

Men nu ska vi gå ut. Släppa ut höns och kanske gå på en lite hallonrunda.

En lördag utan så mycket krav, precis vad som behövs just nu!

Ha en fin dag! Och till alla er som ska springa Höga Kusten Marathon idag, LYCKA TILL!

(Planen var att springa i år men det blir inget  efter denna frustrerande bihåleinflammation som hållit i sig hela jädra sommaren!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.