Att möta ett gäng kor.

Veckostartsdagar.

Började måndagen efter ledighet med att möta ett gäng kor på gårdsplanen när jag skulle åka till Borta-gården. Oj liksom!

Vi har nu stängt in dom efter en lång fin höst ute men nu är det så geggigt och smetigt i hagen så de får vara inne så kan det få frysa på. Så första tanken bar verkligen HUR har de kommit ut?!

Det visade sig att en hel frontfrind mot fodervbordet där de äter hade lossnat helt! Bultar som hade gängat upp sig så de kunde trycka upp hela grinden! Ganska sådär osannolikt men ja, allt kan hända. Jag är bara så glad att det inte hände när vi var borta!

Så, lite senare till jobbet den morgonen.

Frukosten är serverad!

Och igårkväll efter att barnen lagt sig kom kusin Nathalie över på en kopp kaffe. Bara sådär. Vi satt och pratade till sena kvällen. Så skönt och välbehövligt det kan vara. Att bara prata ikapp om livet och händelser två vänner emellan.

Ha en fin onsdag!

En reaktion till “Att möta ett gäng kor.

 1. Hej! Det var er väl underbart att få en veckas semester på annat håll!
  Förstår att det inte bara är att låsa dörren och gå utan mycket att ordna innan.
  Tanken som slår mig så ofta när jag läser din blogg är att du verkligen arbetar hårt och ändå har tid för barn och lite annat.

  Förstår att det finns ett antal kvinnor av din kaliber i vårt avlånga land men det framkommer ju inte så mycket i pressen eller i bloggvärlden.
  Ibland tror man det bara existerar unga kvinnor i bloggar med inriktning på utseende ,kläder och med andra ord mycket yta och stort ego

  En vecka med fysiskt arbete, frisk luft ( med inslag av kogödsel) skulle hjälpa många mot den nu så använda termen panikångest och få somna trötta av fysiskt jobb och vakna med öm kropp från mockning istället för öm kropp från gymmet.

  Önskar dig och din familj en god höst och vinter.

  Mvh Eva

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.