Ett efterlängtat besök av svidande muskler.

Håhå jaja, idag är det illa…träningsvärken!

Fast jag gillar ju att ha träningsvärk, kvittot på att man tagit i ordenligt!

Jag har varit på gymmet! Funderade på sist jag var där. Jag tror att jag varit en gång efter att båda barnen kommit, eller var det efter Lilla P? Att jag inte varit där sedan lillasyster kom till världen? Hur som helst så var det väldigt länge sedan men åh vad roligt det var! Överkroppsstyrkan finns där men nu är benen den svaga länken. Jag tycker fortfarande att det är svårt att få till riktigt bra hemmapass men det ger ju i alla fall nånting. Fast just detta, svidande muskler i typ hela kroppen (framförallt ben idag!) behöver jag fokuset som man inte alltid riktigt får till hemifrån, med barn som är i kring och ska vara med, eller ett trött kvällspass när de sover. Men variationen är ju ändå bäst. För de passen ger ju nånting också, när man inte har möjlighet att åka iväg.

Jag hoppas att jag kanske kan gå några gånger sådär i bland nu i vinter, jag fick liksom blodad tand och en påminnelse om hur kul jag tycker att det är!

Kusin Nathalie var med mig sent i måndags efter nattning av barn och tills de låste dörren efter oss.

Ett toppenavslut på en ledig dag. Där vi också var ute flera timmar och grejade på, bla gjorde vi rent åt hönsen.

De älskar att få ny halm för denna har kornen kvar så det blir rena kalaset att sprätta runt in och leta godbitar!

Och så nöjd jag är över min och barnens fina sittpinnebygge också! Blev ju hur bra som helst och hönsen älskar den! Med två rejäla stängselstolpar och sedan naturhittade pinnar att sitta på. Nästa steg ska jag nog göra nån form av bajsbräda, plast eller liknande under som all skit landar på så man lätt kan rengöra.

Jag tog fram en rekordstor köttbit för att göra långkok på också, en dag som denna då man har tid. Det var säkert tre kilo! Behövde lite från affrän till det och i samband med den turen klämde vi en eftermiddagsfika hos en vän. Mysigt!

Men kommer hem lite sent för att grytan ska hinna bli klar till dagens middag… Så det blev istället stekta fiskpinnar medans grytan puttrade på spisen och fick så göra hela kvällen.

Supermycket och supergott belv det i alla fall och tisdagsmiddagen var i alla fall räddad (och en massa att stoppa i frysen också!) efter en lång heldag på Borta-gården.

Nu har jag suttit på en liten kaffepaus men ska nu fortsätta jobba här på Borta-gården.

Hoppas ni har en bra dag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.