Fullt ös!!

Jag känner att jag vill börja med varje inlägg med ”Det är mycket nu!”.

För det är ju det hela tiden just nu. Jag har egentligen massor att skriva om men börjar man halka efter här så är det liksom lite svårt att komma ikapp! Det finns så mycket att berätta och prata om så jag inte vet i vilken ände jag ska börja när uppehållet blivit lite för stort!

Men vad har vi för oss då? Ja, skörden är ju klar, det blev försening på de sista hektaren men även det är nu slaget och balat och får bli årets kvigfoder.

En rolig leverans kom härom dagen också, inredning till lagårn! Det är Fjössystem som bygger vår ladugård, allt ifrån hus och platta till inredning och ventilation. Det blev helheten från samma bolag. Det hade vad vi ville ha helt enkelt.

Så nu ligger den och väntar på att få sättas in, blänkande, höj- och sänkbara bågar med bockad nackbom. Å det ska bli kul att få visa mera längre fram!

Det är även fullt upp på själva bygget! VVS är nu med i gamet och har dragit in vatten och avlopp osv innan golvet ska gjutas igen.

Tänk att det här ska på något vis stämma nu hela vägen till färdig ladugård, lite svårt att ta in i detta skede!
Kulvertrör och brunnar från robotar.
På kvällstid när inte maskiner är och kör så hjälper mer än gärna Pontus till, såklart!
Igår gjöts sista plinthuvuderna och brunnarna så nu är det fullt fokus på det plana golvet!

Så denna vecka kommer bli och är intensiv då planen är att gjuta första nivån på golvet, skrapgångar på fredag! Men det är singel som ska ut, formläggning, armering, jordning som ska hinnas med tills dess…! Men alla jobbar på så vi förhoppningsvis får vi det att gå ihop!

Barnen har haft en dag med moster med sambo och mormor och morfar så jag åkte dit och åt middag ikväll. C stannade hemma pga för mycket att hinna med. Så nu när barnen somnat har vi hjälpts åt med att fortsatta justera höjd på grusbädden.

Men nu tar vi kväll. Klockan är halv tolv och det är en lika full dag imorgon.

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.