30års fest!

Det var fest här i lördags.

Jag fyllde ju 30 år i februari. Kallt, mörkt och i en pandemi. Sköt fram festen till sommaren och i lördags blev det alltså av. Fem av mina bästa vänner kom hit. Några kom ocg piffade lite före. Det där lilla extra som jag tänkt skippa. Har varken tid eller ork till det, särskilt efter veckan och den hektiska tid som varit. Men så mycket det gör ändå. Med lite ballonger, blommor och piff så får man ju en extra festkänsla!

Såå roligt vi hade, lilla men goa gänget!

Och så härligt att för en kväll släppa allt och kul med sina vänner.

Nu är jag inne på mina sista semesterdagar, från borta-jobbet. Det har varit något lugnare denna vecka, gentemot förra i alla fall! C har varit hemma och assisterat markarbetet men idag så är han borta och balar. Det är semesterstängt på betongföretaget i två veckor nu så då har vi den tiden på oss att få till nästa nivå som ska gjutas. Foderbord bla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.