Helgen i ett nafs!

Denna helg har vår vän Marren varit här för att behandla ytorna i ladugården. Det var även min helg på Borta-gården vilket betyder ladugårdspass morgon och kväll. Även uppsamlingsheat på Fixardagen på Järnsta i lördags, barnens förskola (förra veckan intagning av djur). Så direkt hem från ladugård, hämta alla barn och så en dag att greja på gården där. Hem och lämna barn igen och raka spåret till ladugården och eftermiddagspasset. Medans C och Marren slipade och grejade på grunden.

Söndagmorgon borta-jobb och sedan både första och sista fotbollsmatchen för Pontus. Det har inte funnits tid att åka på någon innan och nu var det säsongens sista. Glad att han i alla fall hann prova på det här med match, roligt tyckte han att det var!

På eftermiddagen till ladugården igen och direkt därefter till svärmor på födelsedagsmiddag. Det satt fin-fint efter en lite stressig helg. Tacksam också för att hon ställt upp några timmar både här och där i helgen med barnen. När både mamman och pappan behöver jobba.

Jag hade tänkt att berätta mer om slipjobbet men lite oförutsett regn har ställt till det så berättar mer om det när det är klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.