Nystart?

Hej alla ni som kontinuerligt tittar in här, trots att det varit så himla glest mellan inläggen! Den här perioden har det varit och är så mycket enklare att använda instagram för den vardagliga uppdateringen. Telefonen har man alltid med sig och det är både lätt och snabbt att plocka fram under dagen.

Jag har bloggat i mer än tio år så att jag inte hunnit med/prioriterat den de sista året känns lite tråkigt. Jag tror på ett vis att bloggläsningen överlag har gått ner lite och man är på andra, snabbare plattformar, men den där skaran som väntar på mina inlägg och gillar att hänga med vad som händer här vill jag ju gärna skriva för!

Och inte minst för min egen skull. Jag har tidigare haft bloggen som en dagbok, vilket är både roligt och smidigt att ha! Jag har använt bloggen många gånger till att gå tillbaka för att hitta ett specifikt datum man skulle ha kommit ihåg någonting eller bara att ha kvar och kunna gå tillbaka och minnas.

Så min plan är nu, igen, att återuppta det mer vardagliga, kontinuerliga bloggandet! Tjoho! Jag hoppas att jag kan få till det i den minst sagt fulla vardagen men det är ju roligt och jag har ju gjort det förr..! Så nu kör vi, nystart!

5 reaktioner till “Nystart?

  1. hejsan har läst om dig i många år och har undrat varför där inte har skrivit något . lycka till

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.