Hemligt uppdrag

Vi har varit på äventyr idag. Lilla P har varit i stan för första gången. Moster Fanny och mammans kusin Nathalie var också med. Det blev inget shoppande direkt. Vi var på lite av ett hemligt uppdrag. Mer om det senare. Självklart blev det gott fika. Innan vi skulle åka hem ville Lilla P ha mat en sista gång först och vi tänkte att en slätkopp på ett kafé skulle sitta bra. Den kaffekoppen blev en hel Afternoon-tea-buffe!

Jag är så himla sugen att inhandla lite kläder! Jeans! Våriga tunikor i härliga färger. Det känns alltid så ljust och fräscht när vårkläderna kommer men nu känns det lite extra lockande. Att kunna handla utan att behöva tänka på en växande mage. Men det får bli en annan dag.

Sen åkte vi hem. Hann bara pussa på pappan sedan var hans tur att åka iväg. Styrelsemöte med lrf. Han har haft en produktiv dag idag. Avverkat mycket på att-göra-listan.

Nu ska jag mysa med min bäbis. Ta igen lite puss och gos som jag inte har kunnat ägna hela dagen åt (som det annars görs i vanliga fall).  

Så trevlig kväll  önskar jag er!


Fulla fat med godsaker! En slät kopp kaffe var det ja…


3 reaktioner till “Hemligt uppdrag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.