En fredag av den bättre sorten

Idag har det varit en sån där lite extra bra dag. Vi fick besök utav Anna och Lilla Axel. De hade vagnen med sig och vi tog en promenad alla fyra i det fantastiska vädret! Massor av plusgrader, en värmande sol och lite backar gjorde att svetten kröp fram. Lite tunnare jacka satsar vi på nästa gång.

En kaffekopp satt som smort efteråt. Det är ju kanonbra att ha en vän som också har bäbis och är mammaledig. Trots att det, konstigt nog, är svårt att få till tid att träffas (dagarna bara försvinner ju!) så är det ju himla trevligt när vi får till det!

Nu har jag gjort ett litet styrkepass här hemma. Lilla P ligger och sover och jag tror jag ska passa på att göra middagen. Det blir en kall pastasallad med kyckling. Jag kan ju göra klart och sedan bara ta fram när pappa C är klar i lagårn. Som sagt smart att passa på medans bebben sover en stund.

Ikväll blir det som vanligt, mys med lilla familjen. Just det! Lilla P blir 6 veckor idag, huj så tiden går. Han får en extra puss utöver de dagliga tusentals han får ändå.

Trevlig fredagkväll!

En snackis med pappan innan han går ut till lagårn. Kajsa vill också vara med i konversationen.
En reaktion till “En fredag av den bättre sorten

  1. Jag är så himla glad att jag hittade till din blogg. Jag själv bor på en familjegård och försöker fundera ut vad jag vill hitta på med mitt liv (vi har faktiskt en sommarstuga också i Norum (i närheten av Bollstabruk), vilket inte ligger jättelångt ifrån Nordingrå om jag inte missminner mig?) Iallafall, så är jag så glad att jag hittade hit för det är så intressant att läsa om ert liv på gården, någonting som jag gärna skulle jobba med när det är dags för någon av oss här hemma att ta över gården har jag insett på senare månader, faktiskt en del tack vare din blogg! Vi har dock inte alls lika många djur som er, men jag hoppas kunna kombinera skogsarbete med lantbruk. Kramar och tack för en otroligt bra och trevlig blogg, som inspirerar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.