Allhelgonahelgen.

Efter frukost imorse gick vi ut hela familjen. Pappan för att tina upp frusna vattenledningar i lagårn (jopp, det är fruset! Då en säkring för cirkulationssystemet gått inatt..). Planen är nu att det ska vara värmekabel i alla vattenledningar framöver. Då kan detta aldrig hända!! Vi är helt enkelt färdiga med detta helvetiska pyssel med fruset vatten, speciellt psykiskt. Nu är det visserligen lättare efter lite ombyggnation att skruva bort ledningarna och det är ju bara en del som har vatten nu i lagårn men ändå, ni fattar.

Lilla P premiärade i sin vinteroverall och vi körde balar till kossorna.

Sedan hjälpa den Lilla pappan att få tillbaka en rem som släppt på halmrivaren. Himla intressant och spännande att ta en ringnyckel och hjälpa till för den Lilla.

15007993_10211302076095596_1789249651_o

Moster Fanny kom sen så då åkte vi till och hälsade på gammelmormor och gammelmorfar. En mysig fika och en trött Liten P som fick dra ut lite på sovtiden.

Vi stannade till och tände ljus i Minneslunden på vägen hem. Ett för vår farmor och ett för vår farfar. Ni är saknade ❤

IMG_4184  IMG_4188 IMG_4192 IMG_4196 IMG_4197

Hem och ner med den sovande Lilla P i vagnen. Den där Moster Fanny kramades hejdå och kanske blir det till jul vi ses nästa gång. Pappan kom in och tog en kaffekopp innan fortsatt jobb ute. En kille kom som hjälper till med bygget i lagårn så de är två där nere nu.

Jag passade på att plocka lite och så ta ett svettigt träningspass.

Avslutade med lite upp-och-ner-stående och det går fortfarande bra trots att magen sagt plopp igen och den känns helt plötsligt stor! Bra balansövning är det i alla fall.

IMG_4200 Och nu ha vi haft en liten mys och lekstund jag och Lilla P. Dags att börja göra nån mat också och bjuda in karlarna som jobbar ute.

Imorgon väntar en lite ovanlig måndag då vi, jag och pappan, ska iväg på ett uppdrag så det blir inget jobb på Borta-gården. Spännande ska det bli!

Hoppas ni får en fin kväll nu och att ni haft en bra Allhelgonahelg.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.