En kort dag.

Ja det blev en tidig kväll igår kan man säga. Efter lämning av både bil och barn på morgonen åkte jag till Borta-gården.

Jobb dagen lång och hem för hämtning. En som minsann INTE skulle hem! Men det säger jag är ett bra tecken, han trivs alltså himla bra på dagis. Sen att jag fick bära en skrikande unge utan skor därifrån är en annan sak.

Pappan hade kommit in när vi kom hem. Så en eftermiddag/kväll med hela familjen. Matätande och badning, för den Lilla. Och sen tog dagen slut där. Jag nattade Lilla P och vips så sov mamman med. Vaknade med  ett ryck strax efter åtta. Tog mig sömnigt ner för en snabb dusch och tandborstning sedan lunkade jag iväg upp igen och fortsatte att sova. Tröttmössa.

Och nu har en ny dag har tagit vid. Lilla P och jag käkar gröt. Då han ska lite tidigare på dagis idag (vi har ju bara en bil så jag måste lämna innan jobbet) än vanligt så är det även frukost där. Men att jag ska sitta och äta gröt och han inte få nån frukost, det går ju inte! Våran lilla matälskare. Så en liten portion till han så går det nog ner mer gröt om en timme igen!

Så nu ska vi fortsätta vårt morgonbestyr och gå och väcka pappan riktigt som ligger där uppe med en väckarklocka som ringer titt som tätt.

Godmorgon!IMG_4400

 

 

2 reaktioner till “En kort dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.