Första Advent.

 

Första Advent.

IMG_4448

Det första ljuset tändes till frukosten imorse. En morgon med lite sovmorgon faktiskt! Lilla P snusade ända till halv åtta nästan, tack för det säger mamman.

Vi drog direkt igång en deg där på morgonen. Ni vet det där matbrödet jag snodde ihop i förrgår, ja det tog slut igår…Jag bor ju tillsammans med en liten – nej stor! brödfantast! C typ lever på bröd. Och detta hembakade är helpoppis.

IMG_4452

När Lilla P sedan skulle sova lunch så tog jag vagnen och gick en liten sväng, i världens storm! Herregud så det har blåst idag. Men skönt att komma ut en sväng och Kajsa fick springa av sig lite. Jag stannade och plockade hem lite mossa och enris. Men det får pysslas upp en annan dag. För när jag kom tillbaka så hoppade jag in i traktorn och körde balar till korna. C höll på ute han med. Med halmning och utfodring av de som går inne.

Lilla P hann precis vakna och så dök en fin vän upp med sina pojkar. Det bjöds på Adventsfika. IMG_4455

Pojkarna lekte och hade roligt, att banka på bollen var skratta-högt-kul!

IMG_4461

Efter några mysiga timmar med lek och prat så åkte gästerna hem.

IMG_4462

Och nu har jag och den där pappan gjort kväll. I ett hus, som är lite kallt för tillfället-blir ju så när det blåser såhär nedrans och man inte ställt upp värmen i tid, men som börjar kännas som advent. Stakar och stjärnor lyser i fönstren och tända ljus lyser upp lite här och där. Sen är det mycket mer som jag vill göra. De där inplocket av skog ska få sina ställen, dukar bytas ut och så. Men vi tar en del i taget. Det är ju ändå bara första advent än. Tråkigt om man skulle gå all in på gång tycker jag.

Imorgon väntar Borta-jobb för mamman. En helt normal veckostart helt enkelt.

Trevlig kväll!

En reaktion till “Första Advent.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.