Trött på besök.

Kom hem igår från Borta-gården, helt slut. Längesedan jag kände av den där tröttheten, och tack och lov för det! Men igår kom den. Jobbade på som vanligt men när jag sätter mig i bilen och slappnar av så känner jag hur jag blir överöst. Åkte i god tid men efter att det snöat hela dagen så gick det sakta efter vägen och Lilla stressen började dyka upp att hinna till Järnsta i tid för att hämta Lilla P. Men när jag kommer in innanför dörren (ska bara slänga på mig ett par andra kläder och byta bil) så möts jag av C som precis ska åka och hämta. Åå så skönt det kändes där och då. Jag satte sig och pustade ut en stund innan pojkarna kom hem.

Sen hade vi bara en mysig kväll. Åt mat alla innan pappan gick ut för jobb igen i lagårn. Ett bad för Liten P och mys till Bolibompa innan läggdags. Mamman gjorde lite stärkande övningar för kroppen innan hon också hoppade i duschen och sedan även hon i säng.

Och nu sitter jag här,  med en tom gröttalltrik framför mig och jag ska klä på mig och åka på ännu en jobbdag på Borta-gården.

Hoppas ni får en bra dag!

Å nu kommer min lilla unge också nedtrippande i trappen. En gosstund innan jag åker!

Snapchat-2062877148

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.