Lite extra saknig

God kväll.

En dag på Borta-gården idag. Åkte lite tidigare, halvstressad för att hinna med att se ett litet juluppträdande på Pontus dagis. In en snabbis hemma för att byta kläder och hämta upp pappan.

Tänk att vår Lilla unge är så stor, att han sitter där på golvet med de andra barnen, med tomteluva på huvudet när sånger sjungs till gitarr.

Det åts tomtegröt och skinkmacka också med Järnsta-huset fullt av föräldrar och barn.

Sen åkte hem, hela familjen. Lekte lite, öppnade dagens lucka på Mamma Mu-kalendern och så tog Lilla och Stora P ett bad. Supermysigt.

Vi åkte till en bondekollega där på kvällskvisten och blev bjudna på fika. Men först var vi in i lagårn där en sväng. Där ”mina” älskade Muor numera bor. Fick en sån saknakänlsa idag att jag bara måste in och pussa lite på mina favoriter. Och visst tror jag att de känner igen mig fortfarande. Det känns på nåt vis. Att den där kontakten mellan sig själv och sin favorit-ko är självklar och att det är ömsesidigt.

Som sagt, det kändes lite extra i hjärtat idag faktiskt. Men jag är så himla glad att så många är på hälsa-på-avstånd, hos en god vän och har det bra i hans lagård.

Fina, fina 395. Jag saknar dig. Men är glad att du är där du är ❤

15540242_10211683235424341_1197304630_o

Nu väntar sängen. Imorgonbitti kommer slaktbilen och hämtar ett gäng kvigor. Mamman är hemma med Lilla P tills de är lastade på bilen. Då är det dagis och Borta-jobb som gäller.

Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.