En veckostart och en efterlängtad leverans.

Onsdag och kväll. En veckostart med Borta-jobb och nu är sista dagen gjord för denna vecka. Det har varit en slitig dag för preggot. Ondaste dagen hittills. Så min huvudsakliga syssla idag blev tvätta fönster i lagårn. Det passade bra, inte så mycket gå och gå. Och jag tror att jag vet en av orsakerna till att jag får extra ont av Borta-jobbet, att gå i gummistövlar! Man går mycket, men går jag en promenad hemma så går det ju bra? Men just det att ha lite tyngre på fötterna och så lyfter man väl mer på ett stenhårt underlag tror jag är en stor faktor till de onda höfterna.

Men, jag ser ljuset. Det är inte många dagar kvar nu innan jag säger tack och hej från Borta-jobbet för en lång period! Helt galet när man tänker efter! Att få ta det lite lugnt sista delen av graviditeten, snacka om revansch på första gången..!

Timmen är sen och mamman är trött. Pappa/Morfar kom förbi i eftermiddag med en pelletspall. Så himla fint att få hemlevererat sådär!

Lilla P tittade storögt  i fönstret när morfarn kom med lastbilen.

IMG_4681

Morfarn fick sig en skål med morotssoppa till middag när vi ändå var i full färd med att äta då han kom förbi.

Och som vanligt en lång nattning av den Lilla medans pappan gick ut en sväng nu ikväll. Den efterlängtade (och strulande) inredningen har kommit!! Alltså alla grindar och det som gör att det tomma skalet faktiskt ska bli en lagård och vi kan ta in alla djur.

Så från och med imorgon nu kommer det att vara ett par hektiska dagar – få upp allt. Målet är att få in alla innan Jul, och tiden tickar, fort!

Så imorgon är det mycket som händer på gården, samtidigt kommer de och hämtar mjölktanken från Norrmejerier också. Vilken tajming liksom… Och både jag och Lilla P är ju hemmavid så vi ska väl försöka hjälpa till där det behövs.

Men nu är det minsann sängen! Godnatt!

2 reaktioner till “En veckostart och en efterlängtad leverans.

  1. Tack för en fin blogg!

    kommentar till ont i fötterna i gummistövlar; jag tog ifrån mina springskor, rev ur innersulan ( som var avtagbar) och la in dem i gummistövlarna, det var toppen!

    Gilla

    1. Vad roligt att du gillar att kika in här! 🙂 Jag får inte ont i fötterna utan i höfterna (förvärrar foglossningen) av gummistövlarna :/ Men det kankse funkar att lägga i en bättre sula för det problemet också 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.