Så lyxigt att det nästan känns förbjudet!

Det här alltså. Att inte ställa någon väckare på mornarna, pyssla på med det man känner för på dagarna och bara vara. Så lyxigt att det nästan känns förbjudet! Att man nästan skäms. Men nä! Det ska jag tusan inte göra!

Så igår städade jag sovrummet. Dammsög, torkade golv och plockade ner ljusstakarna ur fönstren. Lilla P vaknade från sin sovning ute i vagnen och så åkte vi till lilla staden en sväng med Moster Fanny som hade några ärenden.

Vi fikade årets första semla, tidigt; Jag veet! Men den såg så himla god ut så ja, vi körde och fuskade lite. Och visst var den GOD!

Vi åt en snabb middag när vi kom hem och sedan en liten kvällsfika hos gammelmormor och gammelmorfar tillsammans med även mormorn och mornfarn. Mysigt värre och sedan bums i säng för den Lilla när vi kom hem. När man väl hade somnat tänkte jag fortsätta med att kasta ut julen och hiva granen men jag blev så himmelens trött att nä, det kan vänta en dag till.

Vi vaknar till snöstorm idag. Det yr in i lagårn så vi ska ut och försöka täcka igen där det är öppet. Men annars så är det väl en perfekt dag för innefix.

IMG_4902

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.